Czereśnia

Staż : 4012 dni
Ranking ogólny : 51.
Fundusze : 50 972 409 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Bułana
10:00
Energia
52%
Zdrowie
100%
Morale
88%

Umiejętności

Suma: 22506.32

Wytrzymałość
1248.3495
2496.70
Prędkość
1702.671
3405.34
Ujeżdżenie
3008.924
6017.85
Galop
2045.353
4090.71
Kłus
2645.8505
5291.70
Skoki
602.0145
1204.03
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 10 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 530 kg
Maść: Bułana Urodzony: 25.03.2025
Hodowca: Czereśnia Zarobki: 1 215 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 01202
Konkursy skoków 01500
Zawody w ujeżdżeniu 0556
Potencjał genetyczny Suma: 19258.20
Wytrzymałość2176.44  Galop3462.94
Prędkość3025.09  Kłus4482.12
Ujeżdżenie5098.34  Skoki1013.27
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: O 5088.08 Nina
Matka: K 5092.41 Nina
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2176.44
2176.44
2176.44
Prędkość
3025.09
3025.09
3025.09
Ujeżdżenie
5098.34
5098.34
5098.34
5098.34
5098.34
Galop
3462.94
3462.94
3462.94
3462.94
Kłus
4482.12
4482.12
4482.12
4482.12
Skoki
1013.27
1013.27
Ten koń ma 1869 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 5098.34 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja