Koń wierzchowy Koń holsztyński Siwa Jabłkowita
20:30
Energia
25%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 24954.68

Wytrzymałość
1991.617
3983.23
Prędkość
2240.6735
4481.35
Ujeżdżenie
2912.483
5824.97
Galop
1433.3325
2866.66
Kłus
554.0955
1108.19
Skoki
3345.1385
6690.28
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 14 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 495 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 17.12.2024
Hodowca: wojewodzianka Zarobki: 3 304 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0853
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 09106
Konkursy skoków 0598
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 20862.61
Wytrzymałość3302.77  Galop2382.86
Prędkość3716.83  Kłus1136.50
Ujeżdżenie4819.52  Skoki5504.13
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3302.77
3302.77
3302.77
3302.77
Prędkość
3716.83
3716.83
3716.83
3716.83
Ujeżdżenie
4819.52
4819.52
4819.52
4819.52
4819.52
Galop
2382.86
2382.86
2382.86
Kłus
1136.5
1136.5
Skoki
5504.13
5504.13
5504.13
5504.13
5504.13
Ten koń ma 2029 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

o nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja