Niob

Staż : 228 dni
Ranking ogólny : 529.
Fundusze : 697 950 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 21105.87

Wytrzymałość
741.9285
1483.86
Prędkość
2097.1355
4194.27
Ujeżdżenie
2274.302
4548.60
Galop
3184.093
6368.19
Kłus
221.89
443.78
Skoki
2033.5855
4067.17
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 12 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 487 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 04.11.2024
Hodowca: Niob Zarobki: 1 883 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0158
Wyścigi kłusem 01158
Biegi przełajowe 0859
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19936.08
Wytrzymałość2280.05  Galop5272.55
Prędkość4161.81  Kłus1088.23
Ujeżdżenie3766.02  Skoki3367.42
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
68.81
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2280.05
2280.05
2280.05
Prędkość
4161.81
4161.81
4161.81
4161.81
Ujeżdżenie
3766.02
3766.02
3766.02
3766.02
Galop
5272.55
5272.55
5272.55
5272.55
5272.55
Kłus
1088.23
1088.23
Skoki
3367.42
3367.42
3367.42
3367.42
Ta klacz ma 1937 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +17, prędkość: +17, ujeżdżenie: +17, galop: +17, kłus: +17, Skoki: +17

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Do:
22 marca 2025
Boks:
boks 3*** poidło prysznic len
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 3*** klasyczne siodło 3*** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja