Koń wierzchowy Holenderski koń gorącokrwisty Skarogniada
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
97%

Umiejętności

Suma: 7908.60

Wytrzymałość
55.231
110.46
Prędkość
910.539
1821.08
Ujeżdżenie
1282.0265
2564.05
Galop
387.0125
774.02
Kłus
209.5935
419.19
Skoki
1109.8955
2219.79
Rasa: Holenderski koń gorącokrwistyWiek: 8 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: klaczWaga: 456 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 04.09.2024
Hodowca: PyrKartofel Zarobki: 2 002 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0200
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 06127
Zawody w ujeżdżeniu 0683
Potencjał genetyczny Suma: 8996.44
Wytrzymałość488.51  Galop1416.16
Prędkość1800.90  Kłus975.73
Ujeżdżenie2314.05  Skoki2001.09
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
53.96
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
488.51
488.51
Prędkość
1800.9
1800.9
1800.9
Ujeżdżenie
2314.05
2314.05
2314.05
Galop
1416.16
1416.16
Kłus
975.732
975.732
Skoki
2001.09
2001.09
2001.09
Ta klacz ma 843 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

longeLonża

ujeżdżenie: +12, galop: +10, kłus: +10

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Bryza nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja