Oliwia11

Staż : 1617 dni
Ranking ogólny : 4369.
Fundusze : 4 538 255 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Mangalarga Marchador Myszata
19:30
Energia
22%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13193.63

Wytrzymałość
2052.613
4105.23
Prędkość
1452.903
2905.81
Ujeżdżenie
1603.8285
3207.66
Galop
614.853
1229.71
Kłus
549.95
1099.90
Skoki
322.6685
645.34
Rasa: Mangalarga MarchadorWiek: 5 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 155 cm
Płeć: klaczWaga: 431 kg
Maść: Myszata Urodzona: 10.08.2024
Hodowca: Oliwia11

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 17046.33
Wytrzymałość4095.43  Galop2045.56
Prędkość2895.95  Kłus2725.10
Ujeżdżenie3410.08  Skoki1874.21
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-15.16
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Automatyczny zakup
Matka: 20 Kpictoa16820.87 Maga
Mangalarga Marchador
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
4095.43
4095.43
4095.43
4095.43
Prędkość
2895.95
2895.95
2895.95
Ujeżdżenie
3410.08
3410.08
3410.08
3410.08
Galop
2045.56
2045.56
2045.56
Kłus
2725.1
2725.1
2725.1
Skoki
1874.21
1874.21
1874.21
Ta klacz ma 1648 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 17046.33 (2) nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja