katja26

Staż : 515 dni
Ranking ogólny : 1588.
Fundusze : 3 573 969 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Jasnosiwa
18:30
Energia
38%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13777.92

Wytrzymałość
213.006
426.01
Prędkość
1668.192
3336.38
Ujeżdżenie
1743.008
3486.02
Galop
2437.9755
4875.95
Kłus
24.2295
48.46
Skoki
802.547
1605.09
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 6 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 487 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzona: 14.08.2024
Hodowca: katja26 Zarobki: 765 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0067
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19226.00
Wytrzymałość2198.96  Galop5082.71
Prędkość4015.58  Kłus1049.19
Ujeżdżenie3631.01  Skoki3248.54
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
11.81
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2198.97
2198.97
2198.97
Prędkość
4015.58
4015.58
4015.58
4015.58
Ujeżdżenie
3631.01
3631.01
3631.01
3631.01
Galop
5082.71
5082.71
5082.71
5082.71
5082.71
Kłus
1049.19
1049.19
Skoki
3248.54
3248.54
3248.54
3248.54
Ta klacz ma 1865 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +15, prędkość: +15, ujeżdżenie: +15, galop: +15, kłus: +15, Skoki: +15

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
6 maja 2025
Boks:
boks 3*** poidło prysznic len
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 3*** klasyczne siodło 3*** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja