katja26

Staż : 503 dni
Ranking ogólny : 1631.
Fundusze : 3 409 285 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Jasnosiwa
18:30
Energia
35%
Zdrowie
100%
Morale
97%

Umiejętności

Suma: 13134.29

Wytrzymałość
159.571
319.14
Prędkość
1648.2745
3296.55
Ujeżdżenie
1724.998
3450.00
Galop
2412.7655
4825.53
Kłus
24.2295
48.46
Skoki
597.304
1194.61
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 6 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 487 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzona: 14.08.2024
Hodowca: katja26 Zarobki: 669 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0047
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19226.00
Wytrzymałość2198.96  Galop5082.71
Prędkość4015.58  Kłus1049.19
Ujeżdżenie3631.01  Skoki3248.54
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
7.31
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2198.97
2198.97
2198.97
Prędkość
4015.58
4015.58
4015.58
4015.58
Ujeżdżenie
3631.01
3631.01
3631.01
3631.01
Galop
5082.71
5082.71
5082.71
5082.71
5082.71
Kłus
1049.19
1049.19
Skoki
3248.54
3248.54
3248.54
3248.54
Ta klacz ma 1865 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +15, prędkość: +15, ujeżdżenie: +15, galop: +15, kłus: +15, Skoki: +15

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
7 marca 2025
Boks:
boks 3*** poidło prysznic len
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 3*** klasyczne siodło 3*** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja