JuIiette

Staż : 112 dni
Ranking ogólny : 6669.
Fundusze : 12 204 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Kasztanowata
21:00
Energia
25%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5093.81

Wytrzymałość
122.8435
245.69
Prędkość
196.9645
393.93
Ujeżdżenie
749.2185
1498.44
Galop
78.11
156.22
Kłus
1241.888
2483.78
Skoki
157.879
315.76
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 3 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 169 cm
Płeć: klaczWaga: 492 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 04.08.2024
Hodowca: mimi94 Zarobki: 73 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12525.53
Wytrzymałość2113.87  Galop685.56
Prędkość2612.78  Kłus3312.70
Ujeżdżenie2367.05  Skoki1433.57
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-55.27
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2113.87
2113.87
2113.87
Prędkość
2612.78
2612.78
2612.78
Ujeżdżenie
2367.05
2367.05
2367.05
Galop
685.562
685.562
Kłus
3312.7
3312.7
3312.7
3312.7
Skoki
1433.57
1433.57
Ta klacz ma 1196 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Umiejętności nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja