Marcepan

Staż : 672 dni
Ranking ogólny : 62.
Fundusze : 231 242 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnokasztanowata
09:00
Energia
100%
Zdrowie
95%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 21686.31

Wytrzymałość
1318.63
2637.26
Prędkość
2312.7185
4625.44
Ujeżdżenie
2999.4205
5998.84
Galop
498.822
997.64
Kłus
287.3925
574.78
Skoki
3426.17
6852.34
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 25 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: klaczWaga: 493 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 30.06.2024
Hodowca: Kossaki Zarobki: 772 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0400
Biegi przełajowe 01661
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 21510.18
Wytrzymałość3405.03  Galop2456.17
Prędkość3833.39  Kłus1171.59
Ujeżdżenie4968.55  Skoki5675.44
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: o21509.78 Kubełki KFC
Matka: ona Kubełki KFC
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
3405.03
3405.03
3405.03
3405.03
Prędkość
3833.39
3833.39
3833.39
3833.39
Ujeżdżenie
4968.55
4968.55
4968.55
4968.55
4968.55
Galop
2456.17
2456.17
2456.17
Kłus
1171.6
1171.6
Skoki
5675.44
5675.44
5675.44
5675.44
5675.44
Ta klacz ma 2094 gwiazdki doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
29 grudnia 2024
Boks:
boks 1* słoma

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja