wera08

Staż : 469 dni
Ranking ogólny : 208.
Fundusze : 68 377 168 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
19:30
Energia
25%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 16869.88

Wytrzymałość
761.76
1523.52
Prędkość
2053.934
4107.87
Ujeżdżenie
2005.812
4011.62
Galop
2806.8905
5613.78
Kłus
169.478
338.96
Skoki
637.0635
1274.13
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 6 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 522 kg
Maść: Cremello Urodzony: 14.06.2024
Hodowca: viola Zarobki: 1 140 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0348
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0113
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0022
Potencjał genetyczny Suma: 20131.14
Wytrzymałość2301.71  Galop5323.74
Prędkość4203.64  Kłus1098.43
Ujeżdżenie3802.10  Skoki3401.51
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
7.33
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2301.72
2301.72
2301.72
Prędkość
4203.64
4203.64
4203.64
4203.64
Ujeżdżenie
3802.1
3802.1
3802.1
3802.1
Galop
5323.74
5323.74
5323.74
5323.74
5323.74
Kłus
1098.43
1098.43
Skoki
3401.51
3401.51
3401.51
3401.51
Ten koń ma 1957 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Jasiu nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja