Pompompurin

Staż : 599 dni
Ranking ogólny : 449.
Fundusze : 7 267 545 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kara
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 24508.09

Wytrzymałość
1403.206
2806.41
Prędkość
2558.3695
5116.74
Ujeżdżenie
2313.5915
4627.18
Galop
3237.1825
6474.36
Kłus
672.1125
1344.22
Skoki
2069.5825
4139.16
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 11 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 481 kg
Maść: Kara Urodzony: 23.05.2024
Hodowca: Aleks9922 Zarobki: 1 199 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 09910
Wyścigi kłusem 01107
Biegi przełajowe 02127
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 20406.63
Wytrzymałość2334.19  Galop5395.66
Prędkość4262.43  Kłus1113.69
Ujeżdżenie3854.00  Skoki3446.65
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
78.59
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2334.19
2334.19
2334.19
Prędkość
4262.44
4262.44
4262.44
4262.44
Ujeżdżenie
3854
3854
3854
3854
Galop
5395.66
5395.66
5395.66
5395.66
5395.66
Kłus
1113.69
1113.69
Skoki
3446.65
3446.65
3446.65
3446.65
Ten koń ma 1984 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

o406.63 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja