Ykhar

Staż : 1496 dni
Ranking ogólny : 304.
Fundusze : 257 897 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 25630.41

Wytrzymałość
2028.1605
4056.32
Prędkość
2283.008
4566.02
Ujeżdżenie
2958.6395
5917.28
Galop
1464.564
2929.13
Kłus
701.5025
1403.01
Skoki
3379.331
6758.66
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 11 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 171 cm
Płeć: klaczWaga: 547 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 23.05.2024
Hodowca: Ykhar Zarobki: 3 562 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02320
Wyścigi kłusem 0212
Biegi przełajowe 02340
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 19836.23
Wytrzymałość3139.36  Galop2264.82
Prędkość3534.81  Kłus1080.77
Ujeżdżenie4581.84  Skoki5234.63
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3139.36
3139.36
3139.36
3139.36
Prędkość
3534.81
3534.81
3534.81
3534.81
Ujeżdżenie
4581.84
4581.84
4581.84
4581.84
Galop
2264.82
2264.82
2264.82
Kłus
1080.77
1080.77
Skoki
5234.63
5234.63
5234.63
5234.63
5234.63
Ta klacz ma 1927 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 19836.23 ֍ nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja