~.Kóra.~

Staż : 3904 dni
Ranking ogólny : 295.
Fundusze : 7 484 718 equus
Historia właścicieli
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13036.84

Wytrzymałość
1834.8615
3669.72
Prędkość
560.12
1120.24
Ujeżdżenie
1358.705
2717.41
Galop
1115.474
2230.95
Kłus
403.105
806.21
Skoki
1246.156
2492.31
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 15 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: ogierWaga: 444 kg
Maść: Myszata Tobiano Urodzony: 26.04.2024
Hodowca: ~.Kóra.~ Zarobki: 1 572 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0102
Biegi przełajowe 0152
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0034
Potencjał genetyczny Suma: 12632.78
Wytrzymałość3255.33  Galop2162.21
Prędkość1082.29  Kłus1082.08
Ujeżdżenie2634.52  Skoki2416.34
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
61.26
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Ohtar ad Allit
Matka: ~.Kóra.~ ғυneral мoon
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
3255.33
3255.33
3255.33
3255.33
Prędkość
1082.29
1082.29
Ujeżdżenie
2634.52
2634.52
2634.52
Galop
2162.22
2162.22
2162.22
Kłus
1082.08
1082.08
Skoki
2416.34
2416.34
2416.34
Ten koń ma 1207 gwiazdek doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Idziesz Do Domu nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja