pasyjka

Staż : 323 dni
Ranking ogólny : 2499.
Fundusze : 641 339 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń czystej krwi arabskiej Jasnosiwa
21:00
Energia
23%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 19243.47

Wytrzymałość
1799.0475
3598.09
Prędkość
2502.867
5005.73
Ujeżdżenie
2026.5635
4053.13
Galop
1633.3125
3266.62
Kłus
479.7465
959.49
Skoki
1180.1965
2360.39
Rasa: Koń czystej krwi arabskiejWiek: 8 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 156 cm
Płeć: klaczWaga: 427 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzona: 07.04.2024
Hodowca: pietia Zarobki: 430 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0010
Wyścigi kłusem 0010
Biegi przełajowe 0300
Konkursy skoków 0233
Zawody w ujeżdżeniu 0111
Potencjał genetyczny Suma: 19782.18
Wytrzymałość4130.92  Galop3342.80
Prędkość5231.21  Kłus1080.01
Ujeżdżenie3735.37  Skoki2261.87
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
24.20
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
4130.92
4130.92
4130.92
4130.92
Prędkość
5231.21
5231.21
5231.21
5231.21
5231.21
Ujeżdżenie
3735.37
3735.37
3735.37
3735.37
Galop
3342.8
3342.8
3342.8
3342.8
Kłus
1080.01
1080.01
Skoki
2261.87
2261.87
2261.87
Ta klacz ma 1923 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Fala nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja