Marcepan

Staż : 673 dni
Ranking ogólny : 61.
Fundusze : 246 917 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kasztanowata
09:30
Energia
26%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 23872.83

Wytrzymałość
1940.521
3881.04
Prędkość
2218.976
4437.95
Ujeżdżenie
2876.162
5752.32
Galop
1183.639
2367.28
Kłus
431.3725
862.75
Skoki
3285.744
6571.49
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 10 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: ogierWaga: 514 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 18.03.2024
Hodowca: ғᴇɴᴠɪ

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 02000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 20739.38
Wytrzymałość3282.79  Galop2368.04
Prędkość3695.83  Kłus1129.72
Ujeżdżenie4790.41  Skoki5472.59
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 38.01 Kubełki KFC
Matka: 38.70 Kubełki KFC
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
3282.79
3282.79
3282.79
3282.79
Prędkość
3695.83
3695.83
3695.83
3695.83
Ujeżdżenie
4790.41
4790.41
4790.41
4790.41
4790.41
Galop
2368.04
2368.04
2368.04
Kłus
1129.72
1129.72
Skoki
5472.59
5472.59
5472.59
5472.59
5472.59
Ten koń ma 2017 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

39.38 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja