D0MENA

Staż : 1095 dni
Ranking ogólny : 1269.
Fundusze : 2 961 459 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
13:30
Energia
19%
Zdrowie
100%
Morale
83%

Umiejętności

Suma: 24689.75

Wytrzymałość
1954.3185
3908.64
Prędkość
2199.0905
4398.18
Ujeżdżenie
2849.4335
5698.87
Galop
1411.1995
2822.40
Kłus
675.827
1351.65
Skoki
3255.006
6510.01
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 10 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 541 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 13.03.2024
Hodowca: D0MENA Zarobki: 1 792 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 02010
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0055
Potencjał genetyczny Suma: 20661.71
Wytrzymałość3270.67  Galop2359.40
Prędkość3681.36  Kłus1125.55
Ujeżdżenie4772.12  Skoki5452.61
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3270.67
3270.67
3270.67
3270.67
Prędkość
3681.36
3681.36
3681.36
3681.36
Ujeżdżenie
4772.12
4772.12
4772.12
4772.12
4772.12
Galop
2359.4
2359.4
2359.4
Kłus
1125.55
1125.55
Skoki
5452.61
5452.61
5452.61
5452.61
5452.61
Ten koń ma 2010 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

o20661.71 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja