Horse02

Staż : 1267 dni
Ranking ogólny : 3101.
Fundusze : 3 157 788 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
19:30
Energia
23%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5267.90

Wytrzymałość
175.5365
351.07
Prędkość
321.3635
642.73
Ujeżdżenie
1003.469
2006.94
Galop
324.6955
649.39
Kłus
63.428
126.86
Skoki
745.4565
1490.91
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 3 lata 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 508 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 13.03.2024
Hodowca: Horse02

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19917.31
Wytrzymałość3152.86  Galop2274.00
Prędkość3548.92  Kłus1085.06
Ujeżdżenie4600.49  Skoki5255.98
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-71.99
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3152.86
3152.86
3152.86
3152.86
Prędkość
3548.92
3548.92
3548.92
3548.92
Ujeżdżenie
4600.49
4600.49
4600.49
4600.49
4600.49
Galop
2274
2274
2274
Kłus
1085.06
1085.06
Skoki
5255.98
5255.98
5255.98
5255.98
5255.98
Ten koń ma 1935 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 19917.31 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja