Marcepan

Staż : 670 dni
Ranking ogólny : 62.
Fundusze : 228 120 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kasztanowata
10:30
Energia
33%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 25237.73

Wytrzymałość
2078.8
4157.60
Prędkość
2340.42
4680.84
Ujeżdżenie
3033.31
6066.62
Galop
1266.87
2533.74
Kłus
433.382
866.76
Skoki
3466.085
6932.17
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 11 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 493 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 27.01.2024
Hodowca: Jump Zarobki: 668 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 02010
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 20384.50
Wytrzymałość3226.45  Galop2327.51
Prędkość3632.51  Kłus1110.48
Ujeżdżenie4707.93  Skoki5379.61
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: o Kubełki KFC
Matka: k Kubełki KFC
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
3226.45
3226.45
3226.45
3226.45
Prędkość
3632.51
3632.51
3632.51
3632.51
Ujeżdżenie
4707.94
4707.94
4707.94
4707.94
4707.94
Galop
2327.51
2327.51
2327.51
Kłus
1110.48
1110.48
Skoki
5379.61
5379.61
5379.61
5379.61
5379.61
Ten koń ma 1981 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

o nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja