Majcia16

Staż : 522 dni
Ranking ogólny : 8408.
Fundusze : 690 915 equus
Historia właścicieli

Dzik

compagnonsanglier
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kara
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 7521.87

Wytrzymałość
602.054
1204.11
Prędkość
1045.0155
2090.03
Ujeżdżenie
333.948
667.90
Galop
1294.9815
2589.96
Kłus
246.8785
493.76
Skoki
238.0575
476.12
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 7 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: ogierWaga: 448 kg
Maść: Kara Urodzony: 07.01.2024
Hodowca: Majcia16 Zarobki: 8 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12305.71
Wytrzymałość1469.66  Galop3158.55
Prędkość2588.19  Kłus671.75
Ujeżdżenie2356.98  Skoki2060.57
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-14.37
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1469.66
1469.66
Prędkość
2588.2
2588.2
2588.2
Ujeżdżenie
2356.98
2356.98
2356.98
Galop
3158.55
3158.55
3158.55
3158.55
Kłus
671.755
671.755
Skoki
2060.57
2060.57
2060.57
Ten koń ma 1173 gwiazdki doskonałości.

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Slowly nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja