waldi60

Staż : 3808 dni
Ranking ogólny : 61.
Fundusze : 28 535 802 equus
Historia właścicieli

Rozety

Koń wierzchowy Kłusak francuski Gniada
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 22906.02

Wytrzymałość
1926.99
3853.98
Prędkość
2397.845
4795.69
Ujeżdżenie
2155.69
4311.38
Galop
391.305
782.61
Kłus
3272.87
6545.74
Skoki
1308.31
2616.62
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 23 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: klaczWaga: 498 kg
Maść: Gniada Urodzona: 06.12.2023
Hodowca: waldi60 Zarobki: 12 827 Equus
Potencjał genetyczny Suma: 18880.41
Wytrzymałość3185.81  Galop1030.83
Prędkość3939.35  Kłus4999.22
Ujeżdżenie3564.89  Skoki2160.29
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3185.81
3185.81
3185.81
3185.81
Prędkość
3939.35
3939.35
3939.35
3939.35
Ujeżdżenie
3564.89
3564.89
3564.89
3564.89
Galop
1030.84
1030.84
Kłus
4999.23
4999.23
4999.23
4999.23
4999.23
Skoki
2160.29
2160.29
2160.29
Ta klacz ma 1831 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

ona 99,22 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja