Hurek

Staż : 599 dni
Ranking ogólny : 4291.
Fundusze : 2 867 647 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
08:00
Energia
87%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 20534.57

Wytrzymałość
1175.8305
2351.66
Prędkość
2543.331
5086.66
Ujeżdżenie
2294.4545
4588.91
Galop
3216.8095
6433.62
Kłus
254.7945
509.59
Skoki
782.063
1564.13
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 12 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 477 kg
Maść: Cremello Urodzony: 04.12.2023
Hodowca: Hurek Zarobki: 2 138 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 09119
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 18801.77
Wytrzymałość2149.89  Galop4970.09
Prędkość3927.10  Kłus1026.04
Ujeżdżenie3551.77  Skoki3176.88
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
72.07
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2149.89
2149.89
2149.89
Prędkość
3927.1
3927.1
3927.1
3927.1
Ujeżdżenie
3551.77
3551.77
3551.77
3551.77
Galop
4970.09
4970.09
4970.09
4970.09
4970.09
Kłus
1026.04
1026.04
Skoki
3176.88
3176.88
3176.88
3176.88
Ten koń ma 1823 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique2xrouge2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xrouge2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Octavio Piastri nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja