Koń wierzchowy Koń holsztyński Kara
09:00
Energia
100%
Zdrowie
6%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 23248.55

Wytrzymałość
1836
3672.00
Prędkość
2070.16
4140.32
Ujeżdżenie
2701.1765
5402.35
Galop
1316.1
2632.20
Kłus
611.755
1223.51
Skoki
3089.0815
6178.16
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 31 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: klaczWaga: 501 kg
Maść: Kara Urodzona: 05.11.2023
Hodowca: Mokky Zarobki: 2 758 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0396
Wyścigi kłusem 0759
Biegi przełajowe 01942
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19659.02
Wytrzymałość3112.31  Galop2245.48
Prędkość3502.70  Kłus1071.19
Ujeżdżenie4540.33  Skoki5187.01
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: O 57.28 Kubełki KFC
Matka: K 55.91 Kubełki KFC
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
3112.31
3112.31
3112.31
3112.31
Prędkość
3502.7
3502.7
3502.7
3502.7
Ujeżdżenie
4540.33
4540.33
4540.33
4540.33
Galop
2245.48
2245.48
2245.48
Kłus
1071.19
1071.19
Skoki
5187.01
5187.01
5187.01
5187.01
5187.01
Ta klacz ma 1910 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 59.02 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja