Koń wierzchowy Cob Irlandzki Bułana Tobiano
22:30
Energia
71%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7264.18

Wytrzymałość
830.0025
1660.01
Prędkość
303.983
607.97
Ujeżdżenie
866.626
1733.25
Galop
614.12
1228.24
Kłus
295.781
591.56
Skoki
721.5795
1443.16
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 10 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: ogierWaga: 508 kg
Maść: Bułana Tobiano Urodzony: 10.11.2023
Hodowca: Mercedes Zarobki: 474 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0101
Wyścigi kłusem 0332
Biegi przełajowe 0030
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7977.07
Wytrzymałość2050.67  Galop1365.81
Prędkość694.37  Kłus684.04
Ujeżdżenie1663.54  Skoki1518.62
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
40.96
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Amaretto
Matka: Cob/Kasztanowata Perla Loco
Cob Irlandzki
87.5%
Koń fiordzki
12.5%

Jakość

Wytrzymałość
2050.68
2050.68
2050.68
Prędkość
694.379
694.379
Ujeżdżenie
1663.54
1663.54
1663.54
Galop
1365.81
1365.81
Kłus
684.042
684.042
Skoki
1518.62
1518.62
Ten koń ma 741 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Konik nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja