palce

Staż : 1208 dni
Ranking ogólny : 384.
Fundusze : 16 904 712 equus
Historia właścicieli
Kuc Kuc szetlandzki Bułana
11:00
Energia
46%
Zdrowie
1%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 258.29

Wytrzymałość
0
0.00
Prędkość
18.906
37.81
Ujeżdżenie
40.8385
81.68
Galop
13.546
27.09
Kłus
0
0.00
Skoki
55.8545
111.71
Rasa: Kuc szetlandzkiWiek: 32 lata
Gatunek: KucWzrost: 106 cm
Płeć: ogierWaga: 307 kg
Maść: Bułana Urodzony: 11.09.2023
Hodowca: palce

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9440.81
Wytrzymałość1078.30  Galop1592.42
Prędkość1778.81  Kłus519.49
Ujeżdżenie1974.84  Skoki2496.94
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-20.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Mały
Matka: Krezus Junior
Kuc szetlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1078.3
1078.3
Prędkość
1778.81
1778.81
1778.81
Ujeżdżenie
1974.84
1974.84
1974.84
Galop
1592.42
1592.42
1592.42
Kłus
519.495
519.495
Skoki
2496.94
2496.94
2496.94
Ten koń ma 886 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

zawleczka nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja