juliajazd

Staż : 179 dni
Ranking ogólny : 5547.
Fundusze : 3 836 503 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Dereszowata
19:30
Energia
23%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 16278.74

Wytrzymałość
907.135
1814.27
Prędkość
1677.55
3355.10
Ujeżdżenie
1801.0675
3602.14
Galop
2536.4945
5072.99
Kłus
404.6895
809.38
Skoki
812.4335
1624.87
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 8 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 469 kg
Maść: Dereszowata Urodzona: 03.09.2023
Hodowca: anuta

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19060.83
Wytrzymałość2180.41  Galop5038.10
Prędkość3980.55  Kłus1040.50
Ujeżdżenie3600.43  Skoki3220.84
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
15.38
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Amant Lordly
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2180.41
2180.41
2180.41
Prędkość
3980.55
3980.55
3980.55
3980.55
Ujeżdżenie
3600.43
3600.43
3600.43
3600.43
Galop
5038.1
5038.1
5038.1
5038.1
5038.1
Kłus
1040.5
1040.5
Skoki
3220.84
3220.84
3220.84
3220.84
Ta klacz ma 1851 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

nala nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja