Alchu

Staż : 175 dni
Ranking ogólny : 8502.
Fundusze : 53 874 equus
Historia właścicieli

Mantarrayo

companionraiemanta2
Koń wierzchowy Quarter Horse Cremello
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
91%

Umiejętności

Suma: 9794.64

Wytrzymałość
1766.86
3533.72
Prędkość
186.889
373.78
Ujeżdżenie
1536.87
3073.74
Galop
302.1805
604.36
Kłus
86.08
172.16
Skoki
1018.44
2036.88
Rasa: Quarter HorseWiek: 5 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: klaczWaga: 442 kg
Maść: Cremello Urodzona: 27.08.2023
Hodowca: Alchu Zarobki: 541 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 17643.72
Wytrzymałość4651.27  Galop2789.87
Prędkość2017.10  Kłus961.74
Ujeżdżenie4078.65  Skoki3145.09
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-30.06
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
4651.27
4651.27
4651.27
4651.27
4651.27
Prędkość
2017.1
2017.1
2017.1
Ujeżdżenie
4078.65
4078.65
4078.65
4078.65
Galop
2789.87
2789.87
2789.87
Kłus
961.745
961.745
Skoki
3145.09
3145.09
3145.09
3145.09
Ta klacz ma 1707 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Awiro nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja