AtenA

Staż : 3279 dni
Ranking ogólny : 48.
Fundusze : 502 247 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Kara
11:00
Energia
83%
Zdrowie
65%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 22954.34

Wytrzymałość
1939.11
3878.22
Prędkość
2397.52
4795.04
Ujeżdżenie
2168.21
4336.42
Galop
622.165
1244.33
Kłus
3039.81
6079.62
Skoki
1310.355
2620.71
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 27 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: klaczWaga: 515 kg
Maść: Kara Urodzona: 21.08.2023
Hodowca: AtenA Zarobki: 1 630 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01420
Wyścigi kłusem 0400
Biegi przełajowe 0246
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0430
Potencjał genetyczny Suma: 19213.51
Wytrzymałość3246.05  Galop1048.58
Prędkość4010.94  Kłus5082.70
Ujeżdżenie3628.32  Skoki2196.92
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3246.05
3246.05
3246.05
3246.05
Prędkość
4010.94
4010.94
4010.94
4010.94
Ujeżdżenie
3628.32
3628.32
3628.32
3628.32
Galop
1048.58
1048.58
Kłus
5082.7
5082.7
5082.7
5082.7
5082.7
Skoki
2196.92
2196.92
2196.92
Ta klacz ma 1864 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O/5082.70 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja