Fridge

Staż : 169 dni
Ranking ogólny : 2310.
Fundusze : 97 289 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Gniada
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 22189.85

Wytrzymałość
1827.63
3655.26
Prędkość
2056.78
4113.56
Ujeżdżenie
2670.485
5340.97
Galop
1197.32
2394.64
Kłus
293.9825
587.97
Skoki
3048.725
6097.45
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 17 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: ogierWaga: 486 kg
Maść: Gniada Urodzony: 19.08.2023
Hodowca: Fridge Zarobki: 1 481 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0800
Wyścigi kłusem 0101
Biegi przełajowe 012133
Konkursy skoków 0100
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19133.58
Wytrzymałość3028.63  Galop2184.77
Prędkość3409.35  Kłus1042.76
Ujeżdżenie4419.83  Skoki5048.24
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3028.63
3028.63
3028.63
Prędkość
3409.35
3409.35
3409.35
3409.35
Ujeżdżenie
4419.83
4419.83
4419.83
4419.83
Galop
2184.77
2184.77
2184.77
Kłus
1042.76
1042.76
Skoki
5048.24
5048.24
5048.24
5048.24
5048.24
Ten koń ma 1855 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 19133.58 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja