noicocieto12

Staż : 1805 dni
Ranking ogólny : 2078.
Fundusze : 18 961 876 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Criollo Kara
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 12718.42

Wytrzymałość
1717.94
3435.88
Prędkość
1084.66
2169.32
Ujeżdżenie
1568.33
3136.66
Galop
675.49
1350.98
Kłus
682.17
1364.34
Skoki
630.6195
1261.24
Rasa: CriolloWiek: 9 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 145 cm
Płeć: ogierWaga: 463 kg
Maść: Kara Urodzony: 05.08.2023
Hodowca: noicocieto12 Zarobki: 489 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 01210
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 11501.43
Wytrzymałość3036.84  Galop1256.53
Prędkość2151.35  Kłus1425.38
Ujeżdżenie2578.34  Skoki1052.99
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
34.53
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Automatyczny zakup Criollo Nation
Matka: Dark Chocolate
Criollo
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
3036.84
3036.84
3036.84
Prędkość
2151.35
2151.35
2151.35
Ujeżdżenie
2578.34
2578.34
2578.34
Galop
1256.53
1256.53
Kłus
1425.38
1425.38
Skoki
1052.99
1052.99
Ten koń ma 1093 gwiazdki doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Black Chocolate nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja