leah_3000

Staż : 853 dni
Ranking ogólny : 38.
Fundusze : 10 622 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Bułana
23:30
Energia
31%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 10100.97

Wytrzymałość
394.3305
788.66
Prędkość
1091.661
2183.32
Ujeżdżenie
1320.51
2641.02
Galop
1391.94
2783.88
Kłus
286.654
573.31
Skoki
565.39
1130.78
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 8 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: klaczWaga: 459 kg
Maść: Bułana Urodzona: 05.08.2023
Hodowca: nextvood Zarobki: 1 793 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0411
Wyścigi kłusem 0050
Biegi przełajowe 0853
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0412
Potencjał genetyczny Suma: 14260.56
Wytrzymałość2002.74  Galop3189.90
Prędkość2484.61  Kłus1561.11
Ujeżdżenie3016.31  Skoki2005.89
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
53.87
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2002.74
2002.74
2002.74
Prędkość
2484.61
2484.61
2484.61
Ujeżdżenie
3016.31
3016.31
3016.31
Galop
3189.9
3189.9
3189.9
3189.9
Kłus
1561.11
1561.11
Skoki
2005.89
2005.89
2005.89
Ta klacz ma 1369 gwiazdek doskonałości.

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja