08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 21091.87

Wytrzymałość
1205.492
2410.98
Prędkość
2202.227
4404.45
Ujeżdżenie
1990.7305
3981.46
Galop
2823.9925
5647.98
Kłus
543.1915
1086.38
Skoki
1780.301
3560.60
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 17 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 485 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzona: 02.07.2023
Hodowca: Skrzydlatek Zarobki: 3 646 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0014
Wyścigi kłusem 031332
Biegi przełajowe 001211
Konkursy skoków 0023
Zawody w ujeżdżeniu 0021
Potencjał genetyczny Suma: 17667.91
Wytrzymałość2019.44  Galop4675.87
Prędkość3688.64  Kłus964.26
Ujeżdżenie3336.29  Skoki2983.40
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
62.32
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2019.44
2019.44
2019.44
Prędkość
3688.64
3688.64
3688.64
3688.64
Ujeżdżenie
3336.29
3336.29
3336.29
3336.29
Galop
4675.87
4675.87
4675.87
4675.87
4675.87
Kłus
964.266
964.266
Skoki
2983.4
2983.4
2983.4
Ta klacz ma 1709 gwiazdek doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

ᴍᴀʟɪʀᴇᴇɴ nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja