Cynamon01

Staż : 1615 dni
Ranking ogólny : 2428.
Fundusze : 2 853 848 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
17:00
Energia
24%
Zdrowie
100%
Morale
85%

Umiejętności

Suma: 15058.28

Wytrzymałość
830.027
1660.05
Prędkość
1494.096
2988.19
Ujeżdżenie
1577.6635
3155.33
Galop
2001.269
4002.54
Kłus
242.079
484.16
Skoki
1384.0075
2768.01
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 5 lat 1 miesiąc
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 467 kg
Maść: Cremello Urodzona: 08.06.2023
Hodowca: Cynamon01 Zarobki: 167 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0001
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 16913.24
Wytrzymałość1933.28  Galop4473.06
Prędkość3532.31  Kłus923.35
Ujeżdżenie3193.88  Skoki2857.35
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-17.73
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1933.28
1933.28
1933.28
Prędkość
3532.31
3532.31
3532.31
3532.31
Ujeżdżenie
3193.88
3193.88
3193.88
3193.88
Galop
4473.06
4473.06
4473.06
4473.06
Kłus
923.356
923.356
Skoki
2857.35
2857.35
2857.35
Ta klacz ma 1635 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K16913.24 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja