Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
87%

Umiejętności

Suma: 24044.85

Wytrzymałość
1380.425
2760.85
Prędkość
2517.13
5034.26
Ujeżdżenie
2276.735
4553.47
Galop
3185.86
6371.72
Kłus
625.405
1250.81
Skoki
2036.87
4073.74
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 12 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 470 kg
Maść: Cremello Urodzona: 23.05.2023
Hodowca: Obca Zarobki: 2 171 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01000
Wyścigi kłusem 0800
Biegi przełajowe 021010
Konkursy skoków 0600
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 18606.91
Wytrzymałość2127.84  Galop4920.12
Prędkość3885.56  Kłus1015.60
Ujeżdżenie3514.45  Skoki3143.34
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2127.84
2127.84
2127.84
Prędkość
3885.56
3885.56
3885.56
3885.56
Ujeżdżenie
3514.45
3514.45
3514.45
3514.45
Galop
4920.12
4920.12
4920.12
4920.12
4920.12
Kłus
1015.6
1015.6
Skoki
3143.34
3143.34
3143.34
3143.34
Ta klacz ma 1804 gwiazdki doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 12 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja