wera08

Staż : 469 dni
Ranking ogólny : 187.
Fundusze : 68 377 151 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Siwa Jabłkowita
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 11556.63

Wytrzymałość
429.179
858.36
Prędkość
1155.797
2311.59
Ujeżdżenie
1666.721
3333.44
Galop
444.4655
888.93
Kłus
151.36
302.72
Skoki
1930.792
3861.58
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 4 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 171 cm
Płeć: ogierWaga: 506 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 23.05.2023
Hodowca: PiesełPl

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 15349.12
Wytrzymałość2428.39  Galop1752.15
Prędkość2734.03  Kłus837.90
Ujeżdżenie3543.45  Skoki4053.20
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-29.22
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2428.39
2428.39
2428.39
Prędkość
2734.03
2734.03
2734.03
Ujeżdżenie
3543.45
3543.45
3543.45
3543.45
Galop
1752.15
1752.15
1752.15
Kłus
837.9
837.9
Skoki
4053.2
4053.2
4053.2
4053.2
Ten koń ma 1478 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

ogier nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja