Pusia6666

Staż : 539 dni
Ranking ogólny : 6016.
Fundusze : 16 052 391 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Skarogniada
19:30
Energia
21%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13542.60

Wytrzymałość
383.451
766.90
Prędkość
531.3575
1062.71
Ujeżdżenie
2255.9755
4511.95
Galop
1554.194
3108.39
Kłus
1888.11
3776.22
Skoki
158.2145
316.43
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 7 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 478 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 23.05.2023
Hodowca: Pusia6666 Zarobki: 108 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0100
Potencjał genetyczny Suma: 16859.15
Wytrzymałość1904.37  Galop3035.21
Prędkość2648.64  Kłus3924.47
Ujeżdżenie4459.30  Skoki887.16
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
11.97
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1904.37
1904.37
1904.37
Prędkość
2648.64
2648.64
2648.64
Ujeżdżenie
4459.3
4459.3
4459.3
4459.3
Galop
3035.21
3035.21
3035.21
Kłus
3924.47
3924.47
3924.47
3924.47
Skoki
887.163
887.163
Ten koń ma 1628 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Beryl (6)859.15 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja