szyszka

Staż : 2637 dni
Ranking ogólny : 25.
Fundusze : 22 319 equus
Historia właścicieli
normal
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 22211.05

Wytrzymałość
1876.005
3752.01
Prędkość
2317.48
4634.96
Ujeżdżenie
2096.66
4193.32
Galop
505.12
1010.24
Kłus
3038.635
6077.27
Skoki
1271.625
2543.25
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 11 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: ogierWaga: 497 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 17.05.2023
Hodowca: szyszka Zarobki: 827 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 18558.20
Wytrzymałość3135.06  Galop1012.94
Prędkość3874.78  Kłus4908.24
Ujeżdżenie3504.83  Skoki2122.35
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3135.06
3135.06
3135.06
3135.06
Prędkość
3874.78
3874.78
3874.78
3874.78
Ujeżdżenie
3504.83
3504.83
3504.83
3504.83
Galop
1012.94
1012.94
Kłus
4908.24
4908.24
4908.24
4908.24
4908.24
Skoki
2122.35
2122.35
2122.35
Ten koń ma 1799 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

pommevintageJabłko vintage

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11


Ośrodek jeździecki

o // 24 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja