moka8283

Staż : 567 dni
Ranking ogólny : 1681.
Fundusze : 907 175 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Niemiecki koń wierzchowy Kasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 2778.96

Wytrzymałość
21.863
43.73
Prędkość
357.521
715.04
Ujeżdżenie
523.71
1047.42
Galop
26.9115
53.82
Kłus
29.396
58.79
Skoki
430.079
860.16
Rasa: Niemiecki koń wierzchowyWiek: 5 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: klaczWaga: 461 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 24.03.2023
Hodowca: Marsza Zarobki: 69 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 6099.00
Wytrzymałość975.84  Galop731.88
Prędkość1036.83  Kłus609.90
Ujeżdżenie1463.76  Skoki1280.79
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-11.72
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Uranos
Matka: Gaja
Niemiecki koń wierzchowy
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
975.84
975.84
Prędkość
1036.83
1036.83
Ujeżdżenie
1463.76
1463.76
Galop
731.88
731.88
Kłus
609.9
609.9
Skoki
1280.79
1280.79
Ta klacz ma 553 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Lizbona nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja