Blizzard

Staż : 4790 dni
Ranking ogólny : 48.
Fundusze : 16 160 277 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kara
19:00
Energia
20%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 11012.72

Wytrzymałość
139.426
278.85
Prędkość
1312.802
2625.60
Ujeżdżenie
1249.323
2498.65
Galop
1745.4845
3490.97
Kłus
69.138
138.28
Skoki
990.1855
1980.37
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 6 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 533 kg
Maść: Kara Urodzona: 22.03.2023
Hodowca: zuza130301 Zarobki: 1 000 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 16954.11
Wytrzymałość1938.72  Galop4480.53
Prędkość3540.32  Kłus925.01
Ujeżdżenie3203.67  Skoki2865.86
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-13.06
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Delaware
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1938.72
1938.72
1938.72
Prędkość
3540.32
3540.32
3540.32
3540.32
Ujeżdżenie
3203.67
3203.67
3203.67
3203.67
Galop
4480.53
4480.53
4480.53
4480.53
Kłus
925.015
925.015
Skoki
2865.86
2865.86
2865.86
Ta klacz ma 1639 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

UM 9 000+ nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja