Hoshi

Staż : 2358 dni
Ranking ogólny : 946.
Fundusze : 567 580 equus
Historia właścicieli
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 10396.96

Wytrzymałość
762.865
1525.73
Prędkość
842.98
1685.96
Ujeżdżenie
1542.495
3084.99
Galop
502.66
1005.32
Kłus
368.9455
737.89
Skoki
1178.535
2357.07
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 4 lata 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 547 kg
Maść: Kara Urodzona: 08.03.2023
Hodowca: Hoshi Zarobki: 244 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0011
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0010
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 17739.46
Wytrzymałość2807.23  Galop2026.05
Prędkość3160.13  Kłus967.01
Ujeżdżenie4096.47  Skoki4682.56
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-18.89
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2807.23
2807.23
2807.23
Prędkość
3160.13
3160.13
3160.13
3160.13
Ujeżdżenie
4096.48
4096.48
4096.48
4096.48
Galop
2026.05
2026.05
2026.05
Kłus
967.012
967.012
Skoki
4682.56
4682.56
4682.56
4682.56
4682.56
Ta klacz ma 1717 gwiazdek doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Manetoa nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja