dzidzia

Staż : 5026 dni
Ranking ogólny : 13.
Fundusze : 59 750 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 21456.56

Wytrzymałość
1226.26
2452.52
Prędkość
2241.055
4482.11
Ujeżdżenie
2022.7
4045.40
Galop
2839.69
5679.38
Kłus
588.475
1176.95
Skoki
1810.1
3620.20
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 24 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 515 kg
Maść: Cremello Urodzona: 06.03.2023
Hodowca: Cytopia Zarobki: 10 663 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0373
Wyścigi kłusem 07610093
Biegi przełajowe 01512
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0245
Potencjał genetyczny Suma: 17714.16
Wytrzymałość2023.63  Galop4690.64
Prędkość3698.73  Kłus966.81
Ujeżdżenie3343.28  Skoki2991.05
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2023.63
2023.63
2023.63
Prędkość
3698.73
3698.73
3698.73
3698.73
Ujeżdżenie
3343.28
3343.28
3343.28
3343.28
Galop
4690.65
4690.65
4690.65
4690.65
4690.65
Kłus
966.816
966.816
Skoki
2991.05
2991.05
2991.05
Ta klacz ma 1715 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

21000 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja