Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
19:45
Energia
31%
Zdrowie
100%
Morale
99%

Umiejętności

Suma: 17628.59

Wytrzymałość
810.905
1621.81
Prędkość
1731.365
3462.73
Ujeżdżenie
1794.825
3589.65
Galop
2544.73
5089.46
Kłus
418.209
836.42
Skoki
1514.2605
3028.52
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 17 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 470 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 23.02.2023
Hodowca: wiolayyya Zarobki: 5 138 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0036
Wyścigi kłusem 0135
Biegi przełajowe 0114
Konkursy skoków 0022
Zawody w ujeżdżeniu 0005
Potencjał genetyczny Suma: 17004.63
Wytrzymałość1944.00  Galop4494.80
Prędkość3550.50  Kłus927.31
Ujeżdżenie3214.14  Skoki2873.88
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
52.33
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1944
1944
1944
Prędkość
3550.5
3550.5
3550.5
3550.5
Ujeżdżenie
3214.14
3214.14
3214.14
3214.14
Galop
4494.8
4494.8
4494.8
4494.8
Kłus
927.314
927.314
Skoki
2873.88
2873.88
2873.88
Ta klacz ma 1644 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapisclassique2xnoirrose2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

17004 K KPKAN nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja