Bostonek223

Staż : 107 dni
Ranking ogólny : 7614.
Fundusze : 1 594 756 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
11:15
Energia
80%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2466.16

Wytrzymałość
82.823
165.65
Prędkość
142.2965
284.59
Ujeżdżenie
878.6655
1757.33
Galop
38.59
77.18
Kłus
75.5975
151.19
Skoki
15.1055
30.21
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 5 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 163 cm
Płeć: ogierWaga: 500 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 24.02.2023
Hodowca: Bostonek223 Zarobki: 81 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0010
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 13019.69
Wytrzymałość1777.85  Galop2751.24
Prędkość2472.34  Kłus1422.66
Ujeżdżenie2804.13  Skoki1791.47
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-48.76
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1777.85
1777.85
1777.85
Prędkość
2472.34
2472.34
2472.34
Ujeżdżenie
2804.13
2804.13
2804.13
Galop
2751.24
2751.24
2751.24
Kłus
1422.66
1422.66
Skoki
1791.47
1791.47
1791.47
Ten koń ma 1246 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Piernik nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja