Aga009

Staż : 3214 dni
Ranking ogólny : 468.
Fundusze : 257 539 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kasztanowata
11:00
Energia
79%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 8842.05

Wytrzymałość
989.845
1979.69
Prędkość
943.07
1886.14
Ujeżdżenie
997.213
1994.43
Galop
504.665
1009.33
Kłus
295.5245
591.05
Skoki
690.708
1381.42
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 16 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 481 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 22.02.2023
Hodowca: Aga009

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 11712.30
Wytrzymałość2172.11  Galop1337.93
Prędkość2056.29  Kłus639.74
Ujeżdżenie2636.50  Skoki2869.73
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
22.11
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2172.11
2172.11
2172.11
Prędkość
2056.29
2056.29
2056.29
Ujeżdżenie
2636.5
2636.5
2636.5
Galop
1337.93
1337.93
Kłus
639.742
639.742
Skoki
2869.73
2869.73
2869.73
Ta klacz ma 1113 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

g nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja