Koń wierzchowy Koń holsztyński Jasnosiwa
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 23001.48

Wytrzymałość
1816.85
3633.70
Prędkość
2044.485
4088.97
Ujeżdżenie
2659.535
5319.07
Galop
1312.285
2624.57
Kłus
408.57
817.14
Skoki
3259.015
6518.03
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 19 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 466 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzony: 26.01.2023
Hodowca: lambada Zarobki: 6 534 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02210
Wyścigi kłusem 01840
Biegi przełajowe 02300
Konkursy skoków 09610
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 17645.65
Wytrzymałość2792.61  Galop2014.92
Prędkość3143.48  Kłus961.98
Ujeżdżenie4074.31  Skoki4658.34
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Kortez
Matka: Automatyczny zakup
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2792.61
2792.61
2792.61
Prędkość
3143.48
3143.48
3143.48
3143.48
Ujeżdżenie
4074.31
4074.31
4074.31
4074.31
Galop
2014.92
2014.92
2014.92
Kłus
961.986
961.986
Skoki
4658.34
4658.34
4658.34
4658.34
4658.34
Ten koń ma 1708 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

**og holsz 17646 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja