08:00
Energia
94%
Zdrowie
95%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 20390.85

Wytrzymałość
1163.425
2326.85
Prędkość
2134.365
4268.73
Ujeżdżenie
1923.31
3846.62
Galop
2698.525
5397.05
Kłus
557.605
1115.21
Skoki
1718.195
3436.39
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 25 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 507 kg
Maść: Kara Urodzona: 11.01.2023
Hodowca: DollyofDark Zarobki: 6 485 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 015913
Wyścigi kłusem 0746
Biegi przełajowe 0036
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0100
Potencjał genetyczny Suma: 17028.11
Wytrzymałość1944.23  Galop4504.34
Prędkość3558.71  Kłus928.77
Ujeżdżenie3217.94  Skoki2874.12
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1944.23
1944.23
1944.23
Prędkość
3558.71
3558.71
3558.71
3558.71
Ujeżdżenie
3217.94
3217.94
3217.94
3217.94
Galop
4504.34
4504.34
4504.34
4504.34
Kłus
928.772
928.772
Skoki
2874.12
2874.12
2874.12
Ta klacz ma 1645 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

espritnomadeDuch Wędrowca

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11


Ośrodek jeździecki

~Pear Butter nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja