김여정

Staż : 718 dni
Ranking ogólny : 1247.
Fundusze : 702 636 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Bashkir Curly Gniada Tobiano
09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 18306.33

Wytrzymałość
2413.345
4826.69
Prędkość
1555.575
3111.15
Ujeżdżenie
1400.595
2801.19
Galop
1112.175
2224.35
Kłus
1693.995
3387.99
Skoki
977.48
1954.96
Rasa: Bashkir CurlyWiek: 23 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 155 cm
Płeć: klaczWaga: 449 kg
Maść: Gniada Tobiano Urodzona: 06.01.2023
Hodowca: 김여정 Zarobki: 3 182 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0005
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 02030
Potencjał genetyczny Suma: 15268.77
Wytrzymałość4035.49  Galop1852.68
Prędkość2594.65  Kłus2817.55
Ujeżdżenie2335.33  Skoki1633.07
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
4035.49
4035.49
4035.49
4035.49
Prędkość
2594.65
2594.65
2594.65
Ujeżdżenie
2335.33
2335.33
2335.33
Galop
1852.68
1852.68
1852.68
Kłus
2817.55
2817.55
2817.55
Skoki
1633.07
1633.07
1633.07
Ta klacz ma 1470 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

BAS/K/15268.77 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja