Cremessi.

Staż : 1412 dni
Ranking ogólny : 922.
Fundusze : 30 206 184 equus
Historia właścicieli
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
90%

Umiejętności

Suma: 15987.79

Wytrzymałość
1973.855
3947.71
Prędkość
1396.275
2792.55
Ujeżdżenie
1540.54
3081.08
Galop
922.84
1845.68
Kłus
1314.4
2628.80
Skoki
845.985
1691.97
Rasa: Mangalarga MarchadorWiek: 14 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: ogierWaga: 453 kg
Maść: Kasztanowatodereszowata Urodzony: 09.01.2023
Hodowca: oliwia975 Zarobki: 1 922 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0001
Konkursy skoków 0016
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 14292.33
Wytrzymałość3437.16  Galop1710.72
Prędkość2429.52  Kłus2286.63
Ujeżdżenie2860.72  Skoki1567.58
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
57.41
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3437.16
3437.16
3437.16
3437.16
Prędkość
2429.52
2429.52
2429.52
Ujeżdżenie
2860.72
2860.72
2860.72
Galop
1710.72
1710.72
1710.72
Kłus
2286.63
2286.63
2286.63
Skoki
1567.58
1567.58
Ten koń ma 1372 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonusanimatedmaskcoatMaść konia Żelazna maska

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11


Ośrodek jeździecki

Milan nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja