Bakalvia

Staż : 392 dni
Ranking ogólny : 4001.
Fundusze : 734 873 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Ciemnokasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 3789.05

Wytrzymałość
257.115
514.23
Prędkość
317.2595
634.52
Ujeżdżenie
573.6415
1147.28
Galop
109.4875
218.97
Kłus
344.4375
688.88
Skoki
292.5835
585.17
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 5 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 169 cm
Płeć: klaczWaga: 471 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 11.12.2022
Hodowca: Bakalvia

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9950.77
Wytrzymałość1679.32  Galop544.62
Prędkość2078.66  Kłus2627.52
Ujeżdżenie1880.01  Skoki1140.63
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-47.61
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Balto
Matka: Enigma kluski ślōnske
Kłusak francuski
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1679.32
1679.32
1679.32
Prędkość
2078.66
2078.66
2078.66
Ujeżdżenie
1880.01
1880.01
1880.01
Galop
544.626
544.626
Kłus
2627.52
2627.52
2627.52
Skoki
1140.63
1140.63
Ta klacz ma 938 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Euforia nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja