avantii

Staż : 939 dni
Ranking ogólny : 83.
Fundusze : 20 296 519 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kara
23:30
Energia
21%
Zdrowie
59%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 21797.82

Wytrzymałość
1508.705
3017.41
Prędkość
2011.125
4022.25
Ujeżdżenie
2630.95
5261.90
Galop
1139.51
2279.02
Kłus
592.475
1184.95
Skoki
3016.145
6032.29
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 29 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 486 kg
Maść: Kara Urodzona: 04.12.2022
Hodowca: avantii Zarobki: 11 702 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 02000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 17424.73
Wytrzymałość2756.86  Galop1989.36
Prędkość3103.77  Kłus949.90
Ujeżdżenie4022.74  Skoki4602.09
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2756.86
2756.86
2756.86
Prędkość
3103.77
3103.77
3103.77
3103.77
Ujeżdżenie
4022.74
4022.74
4022.74
4022.74
Galop
1989.36
1989.36
1989.36
Kłus
949.907
949.907
Skoki
4602.09
4602.09
4602.09
4602.09
4602.09
Ta klacz ma 1685 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

k4602.09 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja