Koń wierzchowy Koń luzytański Bułana
22:30
Energia
26%
Zdrowie
100%
Morale
85%

Umiejętności

Suma: 21196.71

Wytrzymałość
1199.66
2399.32
Prędkość
1665.87
3331.74
Ujeżdżenie
2819.415
5638.83
Galop
1905.175
3810.35
Kłus
2468.415
4936.83
Skoki
539.82
1079.64
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 12 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 161 cm
Płeć: klaczWaga: 511 kg
Maść: Bułana Urodzona: 02.12.2022
Hodowca: garfieldoo Zarobki: 16 927 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0841
Wyścigi kłusem 0742
Biegi przełajowe 0313
Konkursy skoków 01101
Zawody w ujeżdżeniu 0352712
Potencjał genetyczny Suma: 16129.11
Wytrzymałość1822.54  Galop2903.55
Prędkość2533.71  Kłus3754.74
Ujeżdżenie4265.72  Skoki848.85
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Pegazus
Matka: Herv 15907 Lusitano Bello ManMar
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1822.54
1822.54
1822.54
Prędkość
2533.71
2533.71
2533.71
Ujeżdżenie
4265.72
4265.72
4265.72
4265.72
Galop
2903.55
2903.55
2903.55
Kłus
3754.74
3754.74
3754.74
3754.74
Skoki
848.853
848.853
Ta klacz ma 1556 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande2xvert2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Ambona 16129 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja