Pegaz wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
21:00
Energia
33%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 21169.32

Wytrzymałość
1176.704
2353.41
Prędkość
2219.46
4438.92
Ujeżdżenie
2005.727
4011.45
Galop
2885.338
5770.68
Kłus
502.0905
1004.18
Skoki
1795.3405
3590.68
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 15 lat 8 miesięcy
Gatunek: Pegaz wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 563 kg
Maść: Gniada Urodzona: 05.11.2022
Hodowca: Karmen05 Zarobki: 3 529 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0297
Wyścigi kłusem 06106
Biegi przełajowe 0484
Konkursy skoków 0151
Zawody w ujeżdżeniu 0225
Potencjał genetyczny Suma: 16358.98
Wytrzymałość1870.74  Galop4323.00
Prędkość3417.38  Kłus892.50
Ujeżdżenie3090.15  Skoki2765.21
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
85.98
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1870.74
1870.74
1870.74
Prędkość
3417.38
3417.38
3417.38
3417.38
Ujeżdżenie
3090.15
3090.15
3090.15
3090.15
Galop
4323
4323
4323
4323
Kłus
892.503
892.503
Skoki
2765.21
2765.21
2765.21
Ta klacz ma 1580 gwiazdek doskonałości.

sangmedusePegaz

wytrzymałość: +3, prędkość: +4, ujeżdżenie: +4

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja